PROGRAMATOR ZA SMART KARTICE

Pošaljite zahtev za ponudu. Proizvod je na stanju.

Pošaljite zahtev za ponudu.

Šifra proizvoda: 123 Kategorije: ,
  • Programira smart (MiFare) kartice (ko ima pristup, kada i gde…)
  • Povezivanje sa racunarom putem USB kabla
  • Koristi se isključivo za kodiranje Orbita Lock Mifare kartica
  • Lako korišćenje bez obzira na tehničku stručnost
  • Detektuje neispravnu karticu

 

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Programator za smart kartice predstavlja sve što vam je potrebno za otvaranje elektronskih brava na jednostavan i efikasan način. Ovaj programator omogućava da samostalno programirate magnetne (MiFare) kartice i obezbedite sigurnost svog prostora.

Jednostavno povežite programator sa računarom putem USB kabla i započnite proces programiranja kartica. Više ne morate da brinete o ručnom unosu kodova ili neispravnih kartica. Naš programator automatski detektuje bilo kakve greške u karticama i obaveštava vas o njima, čime vam štedi vreme i garanciju da sve kartice budu ispravno programirane.

Najveća prednost ovog programatora leži u tome što omogućava da sami kontrolišete pristup vašem prostoru i lako menjate podešavanja. Sa njim, vi birate ko ima pristup, kada i gde. Bez potrebe da se oslanjate na druge ili čekate da se neko drugi pobrine za programiranje kartica, imate potpunu kontrolu nad svojim prostorom.

Bilo da se radi o vašem hotelu, kancelarijama ili bilo kom drugom objektu, naš usb programator za smart kartice garantuje vam sigurnost i praktičnost. Svi korisnici mogu lako savladati korišćenje ovog uređaja bez obzira na tehničku stručnost.

 

Dodatne informacije

Težina2 kg
Težina:

kg

Dimenzije:

d

Materijal:

304 Nerdjajući čelik
Staklo

Boja:

Srebrna/Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa