KOLICA ZA ODLAGANJE KIŠOBRANA – 36 rupa

7.068,00 RSD
5.890,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 321 Kategorije: ,
  • Čvrsta i dugotrajna konstrukcija: Izrađena od metala
  • Mobilnost i praktičnost: 4 rotirajuća točka omogućavaju lako kretanje
  • Sigurnost i suv pod: Na dnu držača je plastična posuda za prikupljanje vode koja se lako skida i prazni
  • Dobra organizacija prostora i sprečavanje nereda: 36 rupa za kišobran daje dovoljno prostora za smeštanje velikog broja kišobrana

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Kolica za odlaganje kišobrana je savršeno rešenje za hotele, prodavnice i ugostiteljske objekte koji žele da obezbede svojim gostima i posetiocima udobnost i praktičnost prilikom dolaska za vreme kišovitih dana.

Sa 36 rupa za kišobrane, ovaj držač pruža dovoljno prostora za smeštanje velikog broja kišobrana, čime se postiže organizacija i sprečava nered u prostoru. Konstrukcija držača je izrađena od metala, što garantuje njegovu čvrstoću i dugotrajnost. Sa plastičnom posudom za prikupljanje vode sa kišobrana, možete biti sigurni da će vaš pod ostati suv i bez klizavosti, što predstavlja ključnu komponentu sigurnosti u prostoriji. Posuda se lako skida i prazni, omogućavajući brzo i jednostavno održavanje držača.

Sa četiri rotirajuća točkića, ovaj držač se lako može premestiti na željeno mesto, bilo da se radi o promeni rasporeda prostorije ili potrebi za čišćenjem. Dva točkića su opremljena stoperima, što obezbeđuje stabilnost držača i sprečava neželjeno klizanje.

 

Dodatne informacije

Težina53 kg
Dimenzije120 × 70 × 180 cm
Dimenzije:

Dužina 106cm
Širina 28cm
Visina 81cm

Materijal:

Metal
Plastika

Boja:

Mat Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa
KOLICA ZA ODLAGANJE KIŠOBRANA – 36 rupa
7.068,00 RSD