KOLICA ZA PRTLJAG -inox/crna

24.576,00 RSD
20.480,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 370 Kategorije: ,
  • Podloga presvučena crnim itisonom
  • Nosivost kolica za prtljag 100kg
  • Sa dva točka, za brz i lagan transport prtljaga
  • Izdržljiva konstrukcija od nerđajućeg čelika garantuje dugotrajnost i pouzdanost

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Savršeno spojivši funkcionalnost i stil, naša kolica za prtljag su moderan i elegantan dodatak vašem enterijeru. Izdržljiva konstrukcija od nerđajućeg čelika garantuje dugotrajnost i pouzdanost čak i u najzahtevnijim uslovima.

Dva točka na kolicima pružaju stabilnost i fleksibilnost tokom transporta. Njihov dizajn omogućava vam da se elegantno krećete kroz hodnike i stepeništa, a da pritom zadržite sigurnost i kontrolu. Podloga je presvučena crvenim itisonom koji dodaje luksuzni osećaj i zaštitu prtljagu od eventualnih ogrebotina. Sa prelepom srebrno/crnom bojom, naša kolica za kofere su ne samo izuzetno praktična, već i elegantna.  Njena nosivost do 100kg čini naša kolica idealnom opcijom za prevoz svih vrsta kofera i prtljaga do soba.

Dodatna prednost ovih kolica je metalna preklopiva osnova sa nožnom polugom. Ova inovativna karakteristika omogućava vam da brzo i jednostavno rasklopite kolica, kako biste ih mogli skladištiti ili prenositi bez ikakvih problema. Ova izuzetna kolica takođe imaju rukohvat sa kukom za torbu ili ranac, što je izuzetno praktična opcija kada se nose dodatne stvari. Bez obzira da li su to manji ili veći koferi, tačnost i efikasnost će biti zagarantovani. Uz ova hotelska kolica za prtljag možete se osloniti na efikasan i profesionalan servis prenosa prtljaga za sve vaše goste.

 

 

 

Dodatne informacije

Težina22 kg
Dimenzije120 × 70 × 180 cm
Dimenzije:

Dužina 39cm
Širina 83cm
Visina 120cm

Materijal:

Nerdjajući čelik
Itison

Boja:

Srebrna/Crna

Završna obrada:

Polirani Inox

Možda će vam se svideti …

Korpa
KOLICA ZA PRTLJAG -inox/crna
24.576,00 RSD