KOLICA ZA SOBARICE -jedna vreća-crna

39.060,00 RSD
32.550,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 312 Kategorije: ,
  • Izrađena od metala
  • 4 rotirajuća točka
  • Jedna platnena vreća za prljav veš, kapaciteta 170l
  • Držač platnene vreća je sklopiv
  • Vreća za veš se jednostavno skida i menja
  • Tri metalne police za peškire i posteljinu
  • Ivice poda su obložene gumom

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Kolica za sobarice su neophodan alat za čišćenje i opremanje soba u hotelima, apartmanima i drugim smeštajnim jedinicama. Uz njihovu pomoć, sobarice mogu obaviti svoje zadatke na brz i efikasan način, pružajući prijatan boravak gostima. Kolica za sobarice su dizajnirana sa ciljem da pružaju maksimalnu praktičnost i organizaciju. Imaju dovoljno prostora za smeštaj svih potrebnih stvari: peškira, posteljine, toalet papira, deterdženata, sredstava za čišćenje, pribora za čišćenje, kao i ostale opreme koja je potrebna za čišćenje soba. Napravljena od izdržljivog metala, kolica su čvrsta i pouzdana. Njihova crna boja dodaje eleganciju i modernost, uz dodatnu dozu profesionalnosti u prostoru hotela.

Jedna od najznačajnijih karakteristika ovih kolica jeste vreća za prljav veš sa kapacitetom od 170l. Držač platnenih vreća je sklopiv, što omogućava da uštedite prostor kada ne koristite kolica, što je izuzetno korisno u sobama sa ograničenim prostorom. Platnena vreća za veš se jednostavno skida i menja, što omogućava brzo i efikasno pražnjenje i ponovno punjenje. Takođe, na kolicima se nalaze tri metalne police koje omogućavaju organizaciju posteljina i peškira, što znači da sve svakodnevne potrebe sobarica mogu biti efikasno ispunjene.

Još jedan fantastičan benefit su četiri rotirajuća točka na kolicima. Ova kolica omogućavaju lako i glatko manevrisanje kroz prostor, bez potrebe da se troše dodatni napori. Sobaricama će biti mnogo lakše da se kreću kroz hodnike hotela i brzo stignu do svake sobe. Ivice poda su obložene gumom, koja ne samo da sprečava udaranje kolica u zidove, već štiti i sam zid od bilo kakvih oštećenja.

Dodatne informacije

Težina40 kg
Dimenzije110 × 60 × 131 cm

Možda će vam se svideti …

Korpa
KOLICA ZA SOBARICE -jedna vreća-crna
39.060,00 RSD