SERVISNA KONOBARSKA KOLICA – 3 etaze

27.780,00 RSD
23.150,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 273 Kategorije: ,
  • 3 etaže sa ogradom 
  • Izrađena od nerđajućeg čelika
  • Drvene police mahagoni boje
  • 4 rotirajuća točka, a 2 sa kočnicom

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Konobarska kolica su vrhunsko rešenje za brzo, praktično i sigurno serviranje hrane. Sa 4 rotirajuća točka, od kojih dva imaju kočnicu, ova kolica omogućavaju lako manevrisanje i stabilnost prilikom prenosa hrane. Njihov jedinstveni dizajn sa 3 etaže nudi dovoljno prostora za serviranje hrane bez ikakvih rizika od proklizavanja, zahvaljujući ogradici na policama koje sprečavaju neželjeno pomeranje hrane.

Pouzdanost i izdržljivost konobarskih kolica su zagarantovane zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu od kojeg su napravljene – nerđajućem čeliku. Ovaj materijal osigurava da će vaše kolica zadržati svoj izgled i funkcionalnost godinama, čineći ih dugotrajnim investicijama za vaš posao. Kvalitetno drvo mahagoni boje na policama dodaje eleganciju i stil svakom prostoru, čineći ih privlačnim i estetski prijatnim.

Ova univerzalna kolica mogu se koristiti ne samo u restoranima, već i u bolnicama pri distribuciji hrane, ambulantama za transport instrumenata i drugim mestima gde je potrebno brzo i sigurno preneti predmete.

 

 

 

Dodatne informacije

Težina22 kg
Dimenzije75 × 46 × 98 cm
Dimenzije:

Dužina 75cm
Širina 46cm
Visina 98cm

Materijal:

Kolica/Inox 201,nerđajući čelik
Etaže/Drvo

Boja:

Kolica/Inox
Etaže/Mahagoni

Možda će vam se svideti …

Korpa
SERVISNA KONOBARSKA KOLICA – 3 etaze
27.780,00 RSD