MAŠINA ZA KIŠOBRANE

25.350,00 RSD
21.125,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 269 Kategorija:
  • Čvrsta i dugotrajna konstrukcija: Izrađen od čvrstog metala
  • Praktična: Sa dimenzijama D21/Š32/V75cm ne zauzima puno prostora
  • Suv i čist pod za vreme kišnih dana: Jednostavno i brzo upakuje mokar kišobran u zaštitnu kesu

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Mаšina zа  kišobrane je idealna za hotele, prodavnice i ugostiteljske objekte koji žele da zadrže svoje podove suvim i bezbednim za vreme kišovitih dana. Mašina je izrađena od čvrstog metala, što je garancija za dugotrajnost i izdržljivost.

Sa svojom inovativnom tehnologijom, ova mašina koristi plastične kese kako bi upakovala mokar kišobran, sprečavajući tako prokapavanje vode po podovima. Ovo je izuzetno važno jer ne samo da osigurava bezbednost korisnika, već i održava čistoću i suvoću prostora. Jedna od ključnih prednosti mašine je što ne zauzima puno prostora. Može se lako postaviti u bilo koji ugao prostora i diskretno se uklopiti u enterijer.

Osim toga, naša mašina je laka i praktična za upotrebu. Samo ubacite kišobran u mašinu, a ona će ga elegantno i brzo upakovati. Još jedna velika prednost ove mašine je mogućnost jednostavne zamene kesа. Ova mašina za kišobrane je sve što vam je potrebno da olakšate proces i održite vaše prostorije suvim i čistim. Ne samo da ćete privući i zadržati zadovoljne kupce, već ćete takođe pokazati brigu o njihovoj sigurnosti.

 

Dodatne informacije

Težina53 kg
Dimenzije120 × 70 × 180 cm
Dimenzije:

Dužina 21cm
Širina 32cm
Visina 75cm

Materijal:

Metal
Plastika

Boja:

Siva/Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa
MAŠINA ZA KIŠOBRANE
25.350,00 RSD