PAMETNA ELEKTRONSKA BRAVA – sa otiskom prsta ORBITA

29.508,00 RSD
24.590,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 107-1026-1 Kategorije: ,
 • Digitalna tastatura sa led osvetljenjem na spoljnoj jedinici brave
 • Otključavanje: lozinka, kartica, ključ, tag,otiskom prsta, bluetooh i mobilna aplikacija (APP)
 • Tip vrata za montažu: drvena, metalna i sigurnosna vrata debljine 37-70mm
 • Napajanje: 4 alkalne baterije AA od 1,5V (lako se menjaju sa zadnje strane panela)
 • Trajanje baterije:  20.000 otvaranja (sa 10 otvaranja dnevno trajanje baterije je do 6 godina )
 • Dodatna sigurnost u slučaju praznih baterija: rezervni ključ i USB priključak za hitno otvaranje
 • Kapacitet otključavanja:  istovremeno do 150 lozinki i do 200 kartica/tagova
 • Funkcije alarma: zaštita od neovlašćenog pristupa, alarm prazne baterije (nakon prvog upozorenja preostali broj otvaranja je 200 puta), neprekidni alarm pogrešne lozinke
 • Aplikacija: provera da li je brava otključana/zaključana, odloženo zaključavanje, daljinsko zaključavanje, alarm otključanih vrata, notifikacija otvaranja, istorijat ulazaka…
 • Zaključavanje: povlačenjem ručice na gore, automatsko zaključavanje nakon zatvaranja vrata, automatsko zaključavanje za 2 min nakon 5 pogrešnih pokušaja otključavanja
 • Mogućnost intergracije u online hotelski sistem pomoću rutera (Gateway)
 • Primena: hotel, stan, apartman, kuća, kancelarija, ordinacija…

Informacije o dostavi

 • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
 • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Klasično otvaranje brave ključem postaje stvar prošlosti. Pametna elektronska  brava vam omogućava otključavanje na više načina – otiskom prsta, lozinkom, karticom, tagom, putem Bluetooth konekcije ili čak mobilnom aplikacijom (APP). Više ne morate brinuti o gubljenju ključeva ili zaboravljanju lozinki i od sada možete imati potpunu kontrolu nad pristupom svojim prostorijama.

Pametna elektronska  brava je dizajnirana tako da se lako montira na različite vrste vrata, bilo da su drvena, metalna ili sigurnosna. Izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma, ova brava je izuzetno izdržljiva i otporna na svakodnevne izazove. Uložak brave od nerđajućeg čelika dodatno povećava nivo sigurnosti. Osim što pruža izuzetnu snagu i otpornost, ovaj materijal garantuje dugotrajnost brave, bez potrebe za stalnim održavanjem. Mat crna boja daje bravi moderan i elegantan izgled, koji se savršeno uklapa u svaki enterijer. Ova brava ne samo da pruža izuzetnu sigurnost, već će i estetski doprineti vašem prostoru.

Sistem rada na 4 alkalne baterije AA od 1,5V omogućava efikasno funkcionisanje brave. Sa jednim baterijama mogu se 20.000 puta otvoriti vrata, to znači da ako se u proseku vrata otvore 10 puta trajanje baterija do 6 godina. Zahvaljujući digitalnoj tastaturi sa LED osvetljenjem na spoljnoj jedinici brave, imate lakoću korišćenja i brz pristup prostoriji. Ova inovativna funkcija omogućava unos šifre čak i u potpunom mraku, dok se tastatura automatski isključuje nakon zatvaranja, štedeći baterije i omogućavajući njihov duži vek trajanja.

Uz elektronsku  bravu vaša sigurnost neće biti narušena ni u slučaju praznih baterija. Ova pametna brava je opremljena rezervnim ključem i USB priključkom za hitno otvaranje. To znači da uvek možete pronaći način da bezbedno otključate vrata. Ova brava je praktično proširila svoj režim rada i sada dolazi sa automatskim zaključavanjem nakon zatvaranja vrata. Ne morate više da brinete da li ste dobro zaključali vrata, jer brava to čini umesto vas. Bez obzira koliko se žurite i koliko vam je pažnja ometena, pametna elektronska  brava će osigurati vaš dom u svega nekoliko sekundi. Ona je takođe ima i automatsko zaključavanje posle samo 2 minuta ukoliko dođe do 5 pogrešnih pokušaja otključavanja.

Osim toga, ova brava je opremljena sa raznim funkcijama alarma kako bi vam dala dodatnu sigurnost. Alarm prazne baterije je možda najvažniji – nakon prvog upozorenja, preostali broj pokušaja otvaranja je 200 puta. Dodatno, alarm pogrešne lozinke će vam pomoći da održite kontrolu. Nećete morati da brinete da li neko pokušava da pogrešno unese šifru, jer ćete biti obavešteni o tome. Dodatna pogodnost koju ova pametna elektronska  brava pruža je alarm otključanih vrata. Ukoliko vrata ostanu otključana duže nego što je to predviđeno, dobićeš notifikaciju na svom telefonu kako bi bio obavešten o potencijalnoj pretnji. Takođe, funkcija istorijata ulazaka ti omogućava da pratiš ko je ulazio i izlazio iz prostorije, dajući ti još veći nivo kontrole i sigurnosti.I ne samo to, brava je takođe izuzetno pouzdana kada je u pitanju broj korisnika. Sa mogućnošću istovremenog otključavanja do 150 lozinki i do 200 kartica/tagova, ovaj proizvod je idealan za kućne vlasnike, kompanije, hotele i sve koji zahtevaju praktično rešenje za kontrolu pristupa. Ova moderna tehnologija omogućava ti da u potpunosti kontrolišeš pristup svom domu, apartmanu ili hotelskoj sobi, pružajući ti visok nivo sigurnosti i praktičnosti.

Jedna od fantastičnih mogućnosti koje nudi ova pametna brava je umrežavanje više brava sa različitih lokacija u objektu u online hotelski sistem putem rutera (Gateway-a). Ovo je posebno korisno za hotele i apartmane, jer omogućava brzu i jednostavnu administraciju ulazaka i izlazaka gostiju i upravljanje bravama sa jedne pozicije. Tako da gosti mogu pristupiti svojim sobama koristeći kartice dobijene na recepciji.

Zahvaljujući funkcionalnosti aplikacije, postoji mogućnost provere stanja brave u svakom trenutku. Samo otvori aplikaciju i proveri da li su vrata zaključana ili otključana. Čak možeš i odložiti zaključavanje ukoliko ti je potrebno malo više vremena za napuštanje prostorije. Ukoliko želiš da uštediš dragoceno vreme, daljinsko zaključavanje je tu da ti pomogne. Samo jednim dodirom na ekran svog mobilnog telefona, možeš zaključati vrata i biti siguran da je tvoj dom siguran čak i kada nisi prisutan. Kao dodatna vrednost, ova pametna brava dolazi sa garancijom od 2 godine, koja vam pruža dodatnu sigurnost i garanciju kvaliteta

 

Dodatne informacije

Težina3 kg
Težina:

3kg

Dimenzije:

Dužina 6,5cm
Širina 2,5cm
Visina 28cm

Materijal:

Brava – Aluminijum
Uložak brave – nerdjajući čelik

Radni napon:

4.5-6.5V (DC)

Napajanje:

4 alkalne baterije AA od 1,5V

Potrošnja u stanju mirovanja:

<50μA

Potrošnja u radnom stanju:

<250mA

Radna temperatura:

-10℃~60℃

Debljina vrata:

37-70mm

Prateća oprema:

2 mehanička ključa
3 taga

Boja:

Mat crna

Garancijana:

2 godine

Možda će vam se svideti …

Korpa
PAMETNA ELEKTRONSKA BRAVA – sa otiskom prsta ORBITA
29.508,00 RSD