PRENOSIVI PROGRAMATOR – za elektronske brave

Pošaljite zahtev za ponudu. Proizvod je na stanju.

Pošaljite zahtev za ponudu.

Šifra proizvoda: 342 Kategorija:
  • Bežični/Ručni
  • Radi na frekvenciji 13,56MHz
  • Otvara vrata usled gubitka kartice ili ključa
  • Distanca očitavanja 3-10 cm
  • Funkcije: programiranje, ažuriranje i čitanje podataka sa brave

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Bežični ručni programator je efikasno rešenje za programiranje i setovanje hotelskih brava. Njegove napredne funkcionalnosti će vam olakšati svakodnevne poslovne aktivnosti i omogućiti vam da imate potpunu kontrolu nad svakom bravom u vašem hotelu.  Jedna od ključnih karakteristika ovog proizvoda je mogućnost čitanja podataka sa brave. To znači da možete brzo i lako pristupiti informacijama o svakoj bravi – bez potrebe za posebnim uređajem ili tehničarima. Samo prislonite programator na bravu na udaljenosti do 3-10 centimetra i dobijate sve relevantne informacije

Još jedna izuzetna funkcija ovog programatora je njegova funkija master kartice. U slučaju da izgubite hotelsku karticu, ovaj programator može da otvori brava kao zamenska master kartica. To je izuzetno korisno jer vam omogućava da nastavite sa poslovanjem, čak i ako neko izgubi ključ. Napravljen od visokokvalitetne crne plastike, tako da je izdržljiv i otporan na habanje. Takođe je lagan i jednostavan za korišćenje, što ga čini savršenim izborom za sve hotelske sisteme sa velikim brojem brava.

Jedinstvena Li-ion baterija koja dolazi uz programator omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za stalnim punjenjem. Na taj način, ovaj programator osigurava pouzdan i efikasan rad, bez prekida ili gubitka podataka. Radna temperatura od -20 do +60 stepeni garantuje da će ovaj programator funkcionisati besprekorno čak i u različitim uslovima i okruženjima. Bez obzira da li se koristi u toplim ili hladnim prostorijama, sistem neće biti podložan kvarovima ili smanjenju performansi.

Dodatne informacije

Težina2 kg
Težina:

kg

Dimenzije:

d

Materijal:

Plastika

Radna frekvencija:

13,56MHz

Radna temperatura:

-20'C ~ 60'C

Prateća oprema:

Li-on baterija i punjač

Boja:

Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa