TAG-MIFARE 13,56 Hz

96,00 RSD
80,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 119 Kategorije: ,
  • MIFARE /NFC ili smart TAG –  za beskontaktno otključavanje
  • Opseg očitavanja kartica je od 2,5 cm do 10 cm
  • Ima fabrički programiran 32-bitni serijski broj
  • Mogućnost graviranja loga i upustva za korisčenje sa obe strane
  • Primena: hoteli, apartmani, evidencija dolaska/odlaska radnika 

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Smart Mifare TAG  (MIFARE kartica /NFC kartica) je jedinstveno rešenje koje će olakšati otvaranje elektronskih brava i drugih uređaja na jednostavan i siguran način. Sa ovom naprednom karticom, pristupanje željenim prostorijama, evidencija radnika ili ulazak u hotelske sobe postaju brzi i efikasni procesi koji će unaprediti vašu svakodnevicu.

Pouzdanost i funkcionalnost su ključni aspekti smart kartice. Sada možete zaboraviti na ključeve i lozinke, jer sa samo jednim potezom ova kartica omogućava trenutno otključavanje vrata. Zahvaljujući tehnologiji beskontaktnog čipa i razmeni informacija putem radio talasa, više nećete gubiti vreme na traženje ključeva ili pritiskanje malenih tastera. Mifare tehnologija (Smart Card tehnologija) je 13.56 MHz tehnologija koja se koristi u proizvodnji različitih memorijskih kartica i čitača za svakodnevnu upotrebu. Opseg očitavanja beskontaktnih kartica je od 2,5 cm do 10 cm . Standardna Mifare kartica ima fabrički programiran 32-bitni serijski broj.

Jedna od najvećih prednosti smart kartice je njena prilagodljivost. Kreirajte karticu prema vašim željama i potrebama – bilo da je u pitanju evidentiranje radnika ili gostiju. Kartica se može štampati sa obe strane, pružajući vam mogućnost personalizacije i obezbeđivanja dodatnih informacija. Osim što predstavlja veoma praktično rešenje, smart kartica je i izuzetno sigurna. Sa tehnologijom beskontaktnog čipa, otključavanje vrata postaje jedinstveno za svakog korisnika, sprečavajući neovlašćen pristup i povećavajući stepen bezbednosti. Vaš prostor će ostati zaštićen i siguran, dok ćete vi imati totalnu kontrolu nad pristupom.

 

Dodatne informacije

Boja:

Plava

Težina:

kg

Dimenzije:

d

Materijal:

Plastika

Radna temperatura:

-10'C ~ 50'C

Radna frekvencija:

13,56MHz

Možda će vam se svideti …

Korpa
TAG-MIFARE 13,56 Hz
96,00 RSD