TOPLI STO -sa sijalicama

23.580,00 RSD
19.650,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 286 Kategorije: , ,
  • Izrađen od metala 
  • 2 sijalice sa grejačem na struju
  • Mermerna ploča za serviranje hrane

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Izrađen od kvalitetnog metala naš topli sto za hranu je dizajniran sa ciljem da održi vašu hranu i piće toplim, baš onako kako gosti vole. Ovaj sto začiniće vaš iskustvo room servisa i omogućiti vam da gosti uživaju u svežim i vrućim obrocima direktno u svojoj sobi. Sa svojim moćnim grejačem i jednostavnim radom na struju nema potrebe za čekanjem. Kompaktne dimenzije omogućavaju lako prenošenje i manevrisanje ovom praktičnom napravom gde god želite.

Topli sto za hranu je idealno rešenje za sve hotelske sobe koje žele da pruže svojim gostima prijatan doživljaj posluživanja tople hrane i pića. Zahvaljujući sijalicama koje greju, možete zagrejati hranu za samo nekoliko trenutaka. Ovo vam donosi neverovatnu efikasnost i omogućava vam da brzo i bez napora poslužite tople obroke svojim gostima.

Njegova mermerna ploča za hranu omogućavaju vam da kreativno i stilski aranžirate različite vrste jela u jednom praktičnom i organizovanom prostoru.  To vam omogućava da pružite kvalitetan i profesionalan room servis, bez brige da će se temperatura hrane brzo smanjiti.

 

Dodatne informacije

Težina14 kg
Dimenzije41 × 38 × 54 cm
Dimenzije:

Dužina
Širina
Visina

Materijal:

Metal
Mermer

Boja:

Inox
Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa
Rezervisano mestoTOPLI STO -sa sijalicama
23.580,00 RSD