ZIDNA BARIJERA -mat crna-dužina trake 2.2m

3.180,00 RSD
2.650,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 409 Kategorije: ,
  • Izrađen od nerđajućeg čelika
  • Zidna barijera sa integrisanom trakom na vrhu
  • Traka crvene boje, dužine 2.2m, širine 50mm
  • Kućište trake sadrži mehanizam za uvlačenje trake
  • Mogućnost povezivanja sa drugim barijerama u tri pravca
  • Kombinuje se sa stubovima ili drugim zidnim držačima  za stvaranje prepreka ili sistema za čekanje

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Zidna barijera (stoper) sa proširivom trakom je idealna kada želite brzo uskladiti prostor, usmeriti ljude ili izgraditi efikasne sisteme redova. Na vrhu se nalazi integrisana traka sa oprugom koja automatski vraća traku u kućište kada se ista pusti.  Dizajn trake uključuje funkciju koja omogućava sporo i stabilno uvlačenje u uređaj kako bi se sprečile povrede.

Kućište stopera ima 2 zakačke i omogućava povezivanje sa drugim barijerama u tri pravca. Iz jedne zakačke izlazi traka koja se kači za drugi stubić ili stoper, dok ostale dve zakačke omogućavaju kačenje traka drugih barijera. Zakačke na kućištu i kraju trake su međusobno kompatibilne. Traka je crvene boje i na njoj je moguća štampa.

Zidna barijera je izgrađena od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući ovom praktičnom zidnom stoperu možete zakačiti uže za barijere direktno na zid umesto za stub. Savršeno je rešenje kada formirate barijeru koja se neće premeštati već će biti fiksna na jednoj lokaciji. On takođe štedi prostor u poređenju sa upotrebom stuba. Možete koristiti stub na jednom kraju i zidni držač na drugom ili dva zidna držača, zavisno koliko fleksibilnu barijeru želite. Pogodan za ograđivanje i podelu gotovo bilo kog prostora uključujući skladišta, radionice, bioskope, prodavnice, aerodrome itd.

Dodatne informacije

Dimenzije:

prečnik 63mm

Integrisana traka

dužina 2,2 m
širina 50mm
boja crvena

Završna Obrada:

poliran i farban crni

Materijal:

INOX 201, 0,65mm

Možda će vam se svideti …

Korpa
ZIDNA BARIJERA -mat crna-dužina trake 2.2m
3.180,00 RSD