INFO PANEL

Pošaljite zahtev za ponudu. Proizvod je na stanju.

Pošaljite zahtev za ponudu.

Šifra proizvoda: 120 Kategorije: ,
  • Info panel se ugrađuje ispred hotelske sobe
  • Info panel se koristi za komukaciju gosta sa sobaricama i ostalim osobljem
  • Ima direktnu vezu sa dva uređaja u sobi (prekidač na dodir i odlagač kartica)
  • Simboli na ekranu koji prikazuje da li je soba slobodna ili zauzeta
  • Zvono koje se aktivira na dodir
  • Napajanje: AC 220 – 230V
  • Mogućnost štampanja loga hotela i broja sobe na info panelu

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Ovaj info panel za hotelske sobe je neizostavna komponenta svakog modernog hotela. Ugrađuje se ispred svake hotelske sobe, pružajući gostima lakoću komunikacije sa sobaricama i ostalim osobljem. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i funkcionalnosti, obradujte svoje goste i unapredite njihovo iskustvo u hotelu.

Info panel je povezan sa prekidačem i odlagačem kartica koji se nalaze u sobi. Jednostavnim pritiskom na prekidač gost jednostavno možete obavestiti sobaricu da li je sada pravi trenutak za ulazak u sobu ili mu je potrebna privatnost. Odlagač kartica omogućava gostu da još jednostavnije da informaciju o tome da li je u sobi ili ne. Stavljanjem kartice u odgovarajući otvor gost brzo i lako definišete svoju dostupnost. To znači da gosti mogu da uživaju u potpunoj privatnosti i nemaju brige oko nepotrebnog ometanja tokom svog boravka.

Jedan od najvećih benefita naše info table je prepoznatljiv sistem ikonica koji prikazuje da li je soba slobodna ili zauzeta. Kroz jednostavne simbole, vaša sobarica ili drugo osoblje može brzo i efikasno identifikovati status svake sobe, što omogućava bolje organizovanje i ravnomerniju raspodelu posla. Ovo ne samo da štedi vreme, već i smanjuje mogućnost grešaka i doprinosi boljoj produktivnosti. Osim toga, naša info tabla ima još jednu sjajnu funkciju – zvono koje se aktivira na dodir.

Uz sve navedene prednosti, tu je i mogućnost štampanja broja sobe i loga vašeg hotela na info panelu. Ovo vam omogućava da unesete dodatni element brendiranja u prostor i stvorite unikatan izgled koji će gostima ostaviti snažan utisak. Ova info tabla je savršen spoj elegancije i praktičnosti. Njena moderna i luksuzna izrada od metala i kaljenog stakla će se savršeno uklopiti u enterijer vaše hotelske sobe.

Dodatne informacije

Boja:

Crna/Srebro

Težina:

kg

Dimenzije:

d

Napajanje:

AC 220 – 230V

Materijal:

Metal
Kaljeno staklo

Završna obrada:

Brušena

Radna temperatura:

-15 do 60 stepeni

Možda će vam se svideti …

Korpa