PREKIDAČ ZA HOTELSKE SOBE

Pošaljite zahtev za ponudu. Proizvod je na stanju.

Pošaljite zahtev za ponudu.

Šifra proizvoda: 121 Kategorije: ,
  • Prekidač se ugrađuje u sobe
  • Ima direktnu vezu sa info panelom
  • Napajanje: AC 220 – 230V
  • Izborom simbola na ekranu daje se informacija da li je soba slobodna ili zauzeta

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Ovaj prekidač za hotelske sobe je neizostavna komponenta svakog modernog hotela. Ugrađuje se u hotelsku sobe, pružajući gostima lakoću komunikacije sa sobaricama i ostalim osobljem. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i funkcionalnosti, obradujte svoje goste i unapredite njihovo iskustvo u hotelu.

Prekidač je povezan sa info panelom koji se nalazi van sobi. Sadrži displej sa informacionim simbolima i  pozadinskim osvetljenjem. Izborom ikonice na prekidaču gost jednostavno može obavestiti sobaricu da li je pravi trenutak za ulazak u sobu ili mu je potrebna privatnost. To znači da gosti mogu da uživaju u potpunoj privatnosti. Sa druge strane sobarica ili drugo osoblje može brzo i efikasno identifikovati status svake sobe, što omogućava bolje organizovanje i ravnomerniju raspodelu posla. Ovo ne samo da štedi vreme, već i smanjuje mogućnost grešaka i doprinosi boljoj produktivnosti.

Prekidač za hotelske sobe je jednostavan za montažu. Sa standardnim napajanjem od 220V obezbeđuje dugotrajnost i pouzdan rad. Njena moderna i luksuzna izrada od metala i kaljenog stakla će se savršeno uklopiti u enterijer vaše hotelske sobe. 

Dodatne informacije

Boja:

Crna/Srebro

Težina:

kg

Dimenzije:

d

Napajanje:

AC 220 – 230V

Materijal:

Kaljeno staklo

Radna temperatura:

-15 do 60 stepeni

Možda će vam se svideti …

Korpa