KANTA ZA OTPATKE – 6L-soft poklopac

3.936,00 RSD
3.280,00 RSD bez PDV
  • Zapremina kante 6l
  • Završna obrada Saten
  • Kanta  sa gumenom podlogom
  • Kanta za otpatke sa unutrašnjom kantom

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Kanta za otpatke je savršeno rešenje za sakupljanje otpada u vašem domu, hotelu, ugostiteljskom ili poslovnom objektu. Ovaj praktičan proizvod spaja sve što vam je potrebno – sofisticiran izgled, funkcionalnost i jednostavnost održavanja. Jedna od karakteristika koja se ističe kod ove kante je njen donji deo. Zahvaljujući specijalnoj gumenoj podlozi, kanta je stabilna i sprečava svako moguće klizanje ili grebanje podne površine. Možete biti potpuno sigurni da će vaša prostorija ostati neogrebana i besprekorno čista.

Njen kapacitet od 6 litara, idealan je za upotrebu u različitim prostorijama poput kuhinje, kupatila ili kancelarije. Uz to, kanta je opremljena pametnom papučicom za lako i higijensko otvaranje. Više nećete morati da se nepotrebno naginjete ili koristite ruke, već jednostavnim pokretom noge ostvarujete maksimalnu efikasnost. Opremljena je i soft poklopcem, tj. sporospuštajućem poklopcem. Ovakva vrsta poklopca obezbeđuje meko i tiho zatvaranje kante, bez naglih zvukova koji bi mogli ometati vaš miran ambijent.

Takođe, ovaj sistem dodatno štiti od neprijatnih mirisa. Kanta za otpatke je izrađena sa posebnom pažnjom prema detaljima. Završna obrada je polirana, dajući joj elegantan i moderan izgled. Osim svoje praktičnosti, ova kanta za otpatke je pravi saveznik u održavanju higijene. Unutrašnja kanta, koja se lako skida i pere, omogućava vam brzo i jednostavno održavanje čistoće. Bez muke i bez truda, uvek ćete imati prostor bez neprijatnih mirisa ili neurednosti.

Dodatne informacije

Težina5,67 kg
Dimenzije20 × 30 cm
Dimenzije :

Ø20 x 300 mm visina

Dimenzije unutrašnje kante:

Visina
Prečnik

Zapremina:

6L

Težina:

kg

Materijal:

Brusena /Saten????

Završna obrada:

Brušena???

Možda će vam se svideti …

Korpa
KANTA ZA OTPATKE – 6L-soft poklopac
3.936,00 RSD