SOBNA KANTA ZA OTPATKE -crna-10L

2.340,00 RSD
1.950,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 339 Kategorije: , ,
  • Zapremina kante 10kg
  • Izrađena od metala/plastike
  • Kanta  sa gumenom podlogom

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Kanta za otpatke je savršeno rešenje za sakupljanje otpada u vašem domu, hotelu, ugostiteljskom ili poslovnom objektu. Ovaj praktičan proizvod spaja sve što vam je potrebno – sofisticiran izgled, funkcionalnost i jednostavnost održavanja. Jedna od karakteristika koja se ističe kod ove kante je njen donji deo. Zahvaljujući specijalnoj gumenoj podlozi, kanta je stabilna i sprečava svako moguće klizanje ili grebanje podne površine. Možete biti potpuno sigurni da će vaša prostorija ostati neogrebana i besprekorno čista.

Njen kapacitet od 10 litara, idealan je za upotrebu u različitim prostorijama poput kuhinje, kupatila ili kancelarije. Uz to, kanta je opremljena rotirajućim poklopcem za lako i higijensko otvaranje. Ovakva vrsta poklopca obezbeđuje meko i tiho zatvaranje kante, bez naglih zvukova koji bi mogli ometati vaš miran ambijent. Takođe, ovaj sistem dodatno štiti od neprijatnih mirisa.

Kanta za otpatke je izrađena sa posebnom pažnjom prema detaljima. Završna obrada je polirana, dajući joj elegantan i moderan izgled. Unutrašnja kanta, koja se lako skida i pere, omogućava vam brzo i jednostavno održavanje čistoće.Osim svoje praktičnosti, ova kanta za otpatke je pravi saveznik u održavanju higijene. Bez muke i bez truda, uvek ćete imati prostor bez neprijatnih mirisa ili neurednosti.

 

 

 

Dodatne informacije

Težina5,67 kg
Dimenzije20 × 30 cm
Dimenzije :

Prečnik Ø23
Visina 26cm

Zapremina:

10L

Težina:

kg

Materijal:

Metal
Plastika

Završna obrada:

Crna
Inox

Možda će vam se svideti …

Korpa
SOBNA KANTA ZA OTPATKE -crna-10L
2.340,00 RSD