MINI BAR -staklena vrata- 30l

25.488,00 RSD
21.240,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 140 Kategorije: ,
  • Bešuman
  • Radi bez freona
  • Staklena vrata
  • Kapacitet 30 litara
  • Podesiv smer otvaranja vrata
  • Temperatura hlađenja od 4-12 °C
  • Unutrašnje led svetlo, koje se pali kada su vrata minibara otvorena

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Mini bar – idealno rešenje za hotele i apartmane

Predstavljamo vam mini bar, specijalno dizajniran za hotele i apartmane kako bi pružio vrhunski užitak i udobnost svim gostima. Ovaj elegantan mini bar sa staklenim vratima pruža vam sve što vam je potrebno za osveženje i lagodan boravak. Jedna od glavnih prednosti ovog mini bara jeste fleksibilnost koju pruža, zahvaljujući mogućnosti podešavanja smera otvaranja vrata. Na taj način, možete ga prilagoditi prostoru u kojem se nalazi, što je od suštinske važnosti za optimalnu organizaciju enterijera.

Sa kapacitetom od 30 litara, ovaj mini bar može da smesti do 24 limenke, što ga čini idealnim za skladištenje različitih vrsta pića i grickalica. Zahvaljujući staklenoj polici, možete organizovati svoje omiljene predmete na praktičan način. Jedna od velikih prednosti ovog bara je njegova temperatura hlađenja od 4-12 °C. Ovo omogućava da vaša omiljena pića budu uvek savršeno sveža i spremna za konzumaciju. Unutrašnje led svetlo, koje se pali kada otvorite vrata mini bara, dodatno doprinosi jedinstvenom doživljaju.

Kada je reč o energetskoj efikasnosti, ovaj mini bar je izuzetno štedljiv. Sa potrošnjom od samo 0.9 kW/h za 24 sata, možete biti sigurni da ćete uštedeti na energiji, bez obzira na često korišćenje. Takođe, ovaj bar radi bez freona, čime doprinosi očuvanju životne sredine. Pored svih ovih benefita, mini bar je dizajniran tako da bude potpuno bešuman, što omogućava da vaši gosti uživaju u mirnom i opuštajućem boravku, bez bilo kakvih nelagodnih zvukova koji mogu njihov odmor.

 

Dodatne informacije

Dimenzije:

Dužia 40 cm
Širina (dubina) 42cm
Visina 46 cm

Kapacitet:

30L

Ulazni napon:

220-240 V
60Hz

Temperatura hladjenja:

4-12C

Potrošnja struje za 24h:

0,9 kW/h

Težina:

15,2kg

Možda će vam se svideti …

Korpa
MINI BAR -staklena vrata- 30l
25.488,00 RSD