PODNI STALAK ZA KATALOGE/BROŠURE – mat crni

8.580,00 RSD
7.150,00 RSD bez PDV
  • Čvrsta i dugotrajna konstrukcija: Izrađen od metala
  • Mobilnost i praktičnost: Podni stalak sa 4 rotirajuća točka omogućava da se lako pomera u svim pravcima
  • Stabilnost: 2 točka imaju kočnice, tako da stalak možete jednostavno stabilizovati u željenom položaju.
  • Dobra organizacija prostora: Na 4 police možete organizovati veliki broj brošura, kataloga, novina i flajera, čime ćete izložiti veliki broj materijala na minimalnom prostoru.

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Uz ovaj stabilan i mobilan stalak za kataloge, možete biti sigurni da će vaši materijali za promociju biti vidljivi i lako dostupni za sve posetioce. Bez obzira da li ste u prodajnom prostoru, kancelariji, sajmu ili bilo kojoj drugoj lokaciji, ovaj stalak će vam pomoći da efikasno organizujete i prezentujete vaše brošure i ostale promotivne materijale.

Konstrukcija ovog stabilnog i izdržljivog stalka je izrađena od čvrstog metala, a završne obrade mat crne boje mu daje modernu i profesionalnu estetiku. Ono što svakako razlikuje ovaj stalak od drugih je njegova pokretljivost. Sa četiri rotirajuća točka, ovaj stalak je potpuno mobilan omogućavajući da se lako krećete u svim pravcima bez napora. Dodatna praktičnost se ogleda i u tome što dva od četiri točka imaju ugrađene kočnice, tako da stalak možete jednostavno stabilizovati u željenom položaju.

Jedan od najvećih benefita ovog držača je njegova sposobnost da maksimalno iskoristi prostor. Na četiri police možete organizovati brošure, kataloge, novine i flajere, čime ćete izložiti veliki broj materijala na minimalnom prostoru. Zahvaljujući svom dizajnu, zauzima izuzetno malo prostora, što znači da ga možete postaviti čak i u manjim prostorijama. Ne morate brinuti o tome da li imate dovoljno mesta – ovaj stalak je savršen za sve vrste prostora.

Dodatne informacije

Težina53 kg
Dimenzije120 × 70 × 180 cm
Dimenzije:

Dužina 31cm
Širina 45cm
Visina 136cm

Materijal:

Metal

Boja:

Mat Crna

Možda će vam se svideti …

Korpa
PODNI STALAK ZA KATALOGE/BROŠURE – mat crni
8.580,00 RSD