TOPLI BOX -kutija za hranu

42.222,00 RSD
35.185,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 374 Kategorije: , ,
  • Grejač radi na struju
  • 4 pregrade za hranu
  • Izrađen od kvalitetnog nerđajućeg čelika

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Izrađen od kvalitetnog nerđajućeg čelika, naš topli box za hranu je dizajniran sa ciljem da održi vašu hranu i piće toplim, baš onako kako gosti vole. Ova otporna i dugotrajna kutija začiniće vaše iskustvo room servisa i omogućiti vam da gosti uživaju u svežim i vrućim obrocima direktno u svojoj sobi. Sa svojim moćnim grejačem i jednostavnim radom na struju nema potrebe za čekanjem. Kompaktne dimenzije i ergonomska ručka na vrhu kutije omogućavaju lako prenošenje i manevrisanje ovom praktičnom napravom gde god želite.

Topli box za hranu je idealno rešenje za sve hotelske sobe koje žele da pruže svojim gostima prijatan doživljaj posluživanja tople hrane i pića. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ova otporna i dugotrajna kutija omogućava vam da jednostavno zagrejete obrok i zadržite ga toplo sve dok ga ne poslužite svojim gostima. Zahvaljujući svom grejnom sistemu koji radi na struju, možete zagrejati hranu za samo nekoliko trenutaka. Ovo vam donosi neverovatnu efikasnost i omogućava vam da brzo i bez napora poslužite tople obroke svojim gostima.

Topli box za hranu takođe je vrlo kompaktan i praktičan. Sa svojom ručkom na vrhu kutije, lako ga možete prenositi i postaviti na sto za room servis. Njegove četiri pregrade za hranu omogućavaju vam da kreativno i stilski aranžirate različite vrste jela u jednom praktičnom i organizovanom prostoru. Takođe, ove pregrade omogućavaju odvojeno skladištenje hrane kako bi se očuvala svežina i ukusi.

Jedna od glavnih prednosti toplih boxeva za hranu je što dugo zadržavaju toplotu obroka. Zahvaljujući grejaču i izolovanoj konstrukciji, vaša hrana ostaje topla i ukusna sve dok ne bude poslužena vašim gostima. To vam omogućava da se koncentrišete na pružanje kvalitetnog i profesionalnog room servisa, bez brige da će se temperatura hrane brzo smanjiti.

 

Dodatne informacije

Težina14 kg
Dimenzije41 × 38 × 54 cm
Dimenzije:

Dužina 41cm
Širina 38cm
Visina 54cm

Materijal:

Inox 201,nerđajući čelik

Boja:

Inox

Možda će vam se svideti …

Korpa
TOPLI BOX -kutija za hranu
42.222,00 RSD