STO ZA ROOM SERVIS

46.500,00 RSD
38.750,00 RSD bez PDV
Šifra proizvoda: 373 Kategorije: , ,
  • Metalna konstrukcija sa četiri točka
  • Spuštanja table sa bočnih strana
  • Na konstrukciji stola se nalaze nosači za topli box za hranu
  • Izrađen je od visokokvalitetnog furnira u elegantnoj crnoj boji

Informacije o dostavi

  • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
  • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Naš sto za room servis pruža sve što vam je potrebno za nezaboravne trenutke. Gosti mogu da oslobode svoju maštu i uživaju u omiljenim jelima i pićima bez napuštanja privatnosti svoje sobe. Naš sto za room servis izrađen je od visokokvalitetnog furnira u elegantnoj crnoj boji, što pruža izuzetnu izdržljivost i trajnost.

Metalna konstrukcija, sa četiri točka, obezbeđuje stabilnost i omogućava lako kretanje po prostoriji kako bi doza luksuza bila dostupna gde god to želite. Naš sto za room servis nije samo praktičan i elegantan, već pruža i dodatnu sigurnost. Sa kočnicama na dva točka možete biti sigurni da će sto ostati stabilan i siguran tokom celog obroka.

Jedna od ključnih karakteristika našeg stola za room servis je mogućnost spuštanja table sa bočnih strana. Ova inovativna funkcija omogućava vam da prilagodite visinu i veličinu stola prema vašim potrebama. Bez obzira da li želite da uživate u romantičnoj večeri ili obavljate poslovne sastanke, naš sto je prilagodljiv svim okolnostima.

Na konstrukciji stola se nalaze nosači za topli box za hranu. Ovo vam omogućava da lagano prenosite i čuvate vaša omiljena jela i napitke, zadržavajući njihovu toplotu i svežinu. Sada možete uživati u toploj i ukusnoj hrani direktno u sobi, bez potrebe da čekate na uslugu.

 

Dodatne informacije

Težina33 kg
Dimenzije109 × 92 × 75 cm
Dimenzije:

Dužina 110cm
Širina 91cm
Visina 75cm

Materijal:

Furnir

Boja:

Crna/Zlatna

Možda će vam se svideti …

Korpa
STO ZA ROOM SERVIS
46.500,00 RSD