HOTELSKA ELEKTRONSKA BRAVA – Orbita 7042B

Pošaljite zahtev za ponudu. Proizvod je na stanju.

Pošaljite zahtev za ponudu.

Šifra proizvoda: 107-7042B Kategorije: ,
 • Otključavanje: beskontaktna kartica (mifare tehnologija 13,56MHz) i ključ
 • Otvaranje u slučaju praznih baterija: mehanički ključ
 • Otvaranje u slučaju gubitka kartice: ključ, master kartica i programator
 • Brava napravljena od 304 nerđajućeg čelika (vodootporan/vatrootporan do 68 min)
 • Tip vrata za montažu: drvena, metalna i sigurnosna vrata debljine 37-70mm
 • Napajanje: 4 alkalne baterije AA od 1,5V
 • Integrisani displej sa led osvetljenjem na spoljnoj jedinici brave
 • Funkcije displeja: plavi signala kada su vrata otključana i crveni signala kada su ostala otvorena
 • Trajanje baterije:  20.000 otvaranja (sa 10 otvaranja dnevno trajanje baterije je do 6 godina )
 • Pamti 1680 poslednjih otvaranja (opciono 3260-max)
 • Sertifikati: CE, FCC, EMC, EU fireproof, ANSI standard
 • Kompatibilna sa hotelskim (PMS) sistemima: Fidelio, Opera i Prosoft (srpski softver)

Informacije o dostavi

 • Besplatna dostava za porudžbine preko 20.000 RSD
 • Pokupi paket u našem magacinu

Opis

Klasično otvaranje brave ključem postaje stvar prošlosti. Hotelska elektronska brava vam omogućava otključavanje beskontaktnom karticom. Ove kartice će otvoriti vrata sa lakoćom, a gosti hotela će imati brz i bezbedan pristup svojim sobama. Opremljene su najnovijom tehnologijom koja omogućava pamćenje do 1680 poslednjih otvaranja, a opcija proširenja memorije na čak 3260 čini da ove brave budu izuzetno pouzdane i efikasne.

Hotelska elektronska brava je dizajnirana tako da se lako montira na različite vrste vrata, bilo da su drvena, metalna ili sigurnosna. Izrađena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, ova brava je izuzetno izdržljiva i otporna na svakodnevne izazove. Osim što pruža izuzetnu snagu i otpornost, ovaj materijal garantuje dugotrajnost brave, bez potrebe za stalnim održavanjem. Polirana i brušena završna obrada u srebrnoj boji daje bravi moderan i elegantan izgled, koji se savršeno uklapa u svaki enterijer. Ova brava ne samo da pruža izuzetnu sigurnost, već će i estetski doprineti vašem prostoru.

Sistem rada na 4 alkalne baterije AA od 1,5V omogućava efikasno funkcionisanje brave. Sa jednim baterijama mogu se čak 20.000 puta otvoriti vrata. Što znači da ako se u proseku vrata otvore 10 puta dnevno trajanje baterija je do 6 godina. Zahvaljujući displeju na spoljnoj jedinici brave, imate lakoću korišćenja i brz pristup prostoriji. Ova inovativna funkcija omogućava davanje plavog signala kada su vrata otključana ili crvenog signala kada su ostala otvorena.

Jedan od ključnih benefita naših hotelskih brava je alarm prazne baterije. Bez brige, nakon prvog upozorenja preostali broj pokušaja otvaranja je 200 puta. Naše brave će vas bezuslovno obavestiti o tome kada je vreme za zamenu baterija, tako da možete osigurati da gosti nikada ne ostanu zaključani u svojim sobama. Uz elektronsku bravu, vaša sigurnost neće biti narušena ni u slučaju praznih baterija. Ova pametna brava je opremljena rezervnim ključem. To znači da uvek možete pronaći način da bezbedno otključate vrata.

Ova brava je praktično proširila svoj režim rada i sada dolazi sa automatskim zaključavanjem nakon zatvaranja vrata. Ne morate više da brinete da li ste dobro zaključali vrata, jer brava to čini umesto vas. Ona takođe ima i ručno zaključavanje pomoću leptir ručice sa zadnje strane brave.

Jedna od fantastičnih mogućnosti koje nudi ova pametna brava je umrežavanje više brava sa različitih lokacija u objektu u hotelski sistem putem programatora. Ovo je posebno korisno za hotele i apartmane, jer omogućava brzu i jednostavnu administraciju ulazaka i izlazaka gostiju i upravljanje bravama sa jedne pozicije. Gosti uvek mogu pristupiti svojim sobama koristeći kartice dobijene na recepciji. Jedna kartica može imati pristup 16 različitim lokalnim sistemima: lift, parking, bazen, restoran, teretana…

Ove brave su kompatibilna i sa vodećim hotelskim (PMS) sistemima poput Fidelio, Opera i Prosoft (srpski softver). Ovo znači da se ove brave lako integrišu u postojeće hotelske sisteme, što uveliko olakšava proces kontrole pristupa i upravljanja gostima. Kao dodatna vrednost, ova pametna brava dolazi sa garancijom od 2 godine, koja vam pruža dodatnu sigurnost i garanciju kvaliteta. Hotelska elektronska brava pored hotela nalazi primenu u svim objektima koji imaju potražnju za brzim i jednostavnim rukovanjem, izmenom i registrovanjem korisnika.

Tehnička dokumentacija Elektronske brave ET-7042B

Dodatne informacije

Težina:

3 kg

Materijal:

304 Nerdjajući čelik

Radni napon:

4.5-6.5V (DC

Napajanje:

4 alkalne baterije AA od 1,5V

Potrošnja u stanju mirovanja:

<10uA

Potrošnja u radnom stanju:

<150mA

Prateća oprema:

2 mehanička ključa

Debljina vrata:

32 – 70mm

Završna obrada:

Polirana/Brušena

Boja:

Srebrna

Garancija:

2 godine

Možda će vam se svideti …

Korpa